Medier censurerar nyheter

Det är illavarslande att svenska medier likt SVT och TV4 ger stort utrymme åt muslimsk kritik mot en satirisk film om Muhammed, men censurerar själva filmen. Det liknar sovjetiska kommunistmediers sätt att försöka styra, manipulera och tysta samhällsopinionen.
Den som vill se den film som påstås vara orsaken till upplopp och mord på diplomater finns tack och lov på internet, se klipp ur Innocence of Muslims.
Nu tyder dock mycket på att kritiken mot denna okända och amatörmässiga film bara är en täckmantel för noga förberedda attacker mot ambassader och konsulat. Se mer i Attacks ’have the markings’ of al Qaeda revenge, Officials believe embassy attack in Libya may have been coordinated, US officials suspect strike on Benghazi post ’coordinated’.
När svenska medier sprider konspirationen att våldet beror på en film, dessutom utan att visa filmen, går man återigen våldsverkarnas ärenden. Åter är medierna nyttiga idioter åt fundamentalisterna. De får stor spridning för sitt terrorbudskap: om ni inte visar underkastelse dödar vi er. Och medierna svarar med att visa total underkastelse – man censurerar och offrar yttrandefriheten exakt så som islamisterna kräver.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen