Slagsmål i grekisk TV-debatt

Europeiska unionen sägs vara garantin för fred, men i Grekland resulterar eurokrisen i allt våldsammare stämningar. Utländska reporterar misshandlas i Aten och direktsända TV-debatter blir till slagsmål. Här är YouTube-klippet som säger allt om tillståndet som EMU skapar. Deltagarna är alla valda parlamentariker och ledande partiföreträdare.

Europa sjunker på grund av EU-utopismen nu ner i en sörja av våld och motsättningar.
Euroetablissemanget måste inse vad man ställt till med. Att springa före folkopinionen i medlemsländerna utan att förklara och förankra kommer att leda till EU:s undergång. EU lockar idag fram just de destruktiva och extrema krafter man en gång sade att unionen skulle skydda mot.
När ska Bryssel inse sitt fatala misslyckande?
(Andra bloggar om , , , , , , i)

Rulla till toppen