Thomas Östros lögner kartlagda

Det är på tiden att Alliansen svarar på alla tvivelaktiga angrepp som Socialdemokratin i allmänhet och Thomas Östros i synnerhet kastar ur sig i medierna. Expressen har funnit en ”hemlig” PM där Alliansen kartlagt Östros uttalanden, Enad attack mot Östros:

Alliansen har tagit fram ett PM där Thomas Östros uttalanden den senaste tiden kartlagts. Av detta framgår bland annat:
På de rödgrönas presskonferens i måndags sa Thomas Östros att ”det är unikt i världen att pensionärer beskattas hårdare än löntagare”. Enligt alliansen är det i Europa vanligt förekommande med särskilda skattelättnader för löntagare.
På samma presskonferens ska Östros ha sågat regeringens resurser till lotsar och coacher i arbetsmarknadspolitiken med motiveringen att de inte har fungerat särskilt väl. Men systemet med lotsar införs inte förrän 1december 2010.
I ”Agenda” i söndags sa Östros att ”vi höjer inte skatterna för den vanliga låg- och medelinkomsttagaren”.
Enligt alliansen förlorar ungefär tre miljoner på förslaget om en skatteväxling med höjd inkomstskatt och skattereduktion för a-kasseavgift.
— Det är en lögn från Östros sida, och det är självklart allvarligt, konstaterar Folkpartiets ledare Jan Björklund.

Jag förstår inte varför Alliansen inte lägger ut detta PM med alla Östros lögner tillsammans med rättelser på alliansens hemsida. Vi är många som vill veta hur fel S-V-MP har i sina påhopp.
(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen