Några ord från Jay Leno. . .

… i Tonight Show:

  • En man i 70-årsåldern, känd som ”gubbtjuven”, har rånat sin nionde bank. Han säger att han kommer att fortsätta råna banker till dess han hittar någon med pengar.
  • Demokratiske senatorskandidaten Richard Blumenthal står i skottlinjen sedan han hävdat att han tjänstgjort i Vietnam, trots att han aldrig gjorde det. Den enda erfarenhet av strid han har är att skjuta sig själv i foten.
  • Högsta domstolen meddelar att sexförbrytare kan hållas inlåsta på obestämd tid, även om deras straff är fullgjort, ifall de utgör fara för andra — om de inte vunnit Oscar eller har en massa vänner som är kändisar.
  • President Obama sa att han var arg och frustrerad över oljeutsläppet i Mexikanska golfen och oljebolagen. Han sa att han är trött på att de skyller på varandra — sedan gav han George W Bush skulden för allt.
  • BP har fört in en tub i det läckande röret på havsbotten för att suga upp oljan. De har stor erfarenhet på det här området. Det är samma tub de använt för att suga ut oss konsumenter i åratal.
  • Forskare har utvecklat en bil som går på vatten. Det enda problemet är att vattnet måste komma från Mexikanska golfen.
  • Justitieminister Eric Holder har sagt att han kan komma att stämma delstaten Arizona för deras nya immigrationslag, även om han medgav att han inte läst lagen än. Men det hindrade dom ju inte från att anta sjukvårdsreformen.

(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen