Hård känga mot Alliansens PR-folk

Få svenska har upptäckt att man fått en månadslön extra varje år i nettolön tack vare jobbskatteavdraget. En lika stor triumf som det är för liberal ekonomisk politik, lika stor skandal är det att regeringen inte fått ut denna fakta.
I sin söndagskrönika i DN delar Peter Wolodarski ut en välförtjänt känga åt Alliansens PR-folk:

Sällan har de borgerliga partierna haft så många pressekreterare, pr-människor och kommunikationsstrateger på lönelistan. Men vad hjälper det när alla dessa spinndoktorer misslyckas med sin mest grundläggande uppgift – att sprida information om regeringens politik. […]
Verkligheten är just nu regeringens bästa vän. Frågan är bara om alliansens pr-människor förstått det.

Ja, Alliansen behöver se över sin oförmåga till kommunikation med väljarna. Där finns mycket att göra. Väldigt mycket.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen