Jay Leno krossar Letterman i comeback

Från USA rapporteras att Jay Leno efter allt strul på NBC kommit tillbaka med dunder och brak, Leno Crushes Letterman in Return:
Mätningar visar att Leno var dubbelt så populär som Letterman bland vuxna tittare mellan 18 till 49 år i måndagens comeback som programledare för Tonight Show. Jay Leno sågs av 6,2 miljoner tittare vilket var 14 procent av de hushåll som tittade på TV vid den tidpunkten, medan Letterman sågs av 3,5 miljoner tittare, 8 procent av hushållen som satt vid TV-apparaterna.
Att jag håller på Leno har nog framgått i bloggen. Här är några ord från Jay Leno i Tonight Show:

  • Demokratiske kongressmannen Charles Rangel har tagit timeout från sina uppdrag medan en etisk förundersökning mot honom pågår. De har undersökt honom i tre månader nu och de har inte hittat ett enda bevis på etik.
  • Barack Obama har genomgått sin första läkarundersökning som president och doktorn säger att han är i mycket bättre form än landet.
  • Flygbolag tänker börja ta betalt för kuddar och filtar. Vet ni vad jag skulle betala för? Nyktra piloter.
  • Keanu Reeves kommer att spela huvudrollen i “Speed 3”. Den första filmen handlade om en skenande buss, den andra om en båt, och den tredje kommer att handla om en Toyota.
  • General Motors meddelade idag att man återkallar nya fordon på grund av problem med styrningen. Bilarna klarar inte av att styra undan för inkommande Toyotas.

(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen