Några ord från Jay Leno . . .

. . . i  Jay Leno Show:

  • Tiger Woods har hamnat i problem. Inte bara detta med rykten om otrohetsaffärer, utan också att han kraschade sin Cadillac in i ett träd. Miljöaktivisterna är rasande. En miljöförstörande bil in i ett träd! Snart kommer Al Gore att ge sig in i denna miljöskandal.
  • Tala om dålig tajming. Senaste numret av tidskriften “Golf Digest” har en bild med Tiger Woods och president Obama på omslaget. Jag tror inte Michelle tänker låta presidenten hänga med Tiger längre…
  • Många har kritiserat senator Mary Landrieu för att kräva 300 miljoner dollar till statliga projekt i sin hemstat för att rösta för Obamas sjukvårdspaket. Glenn Beck i Fox News beskriver henne som en högklassig prostituterad och Rush Limbaugh kallar henne den dyraste prostituerade i USA:s historia. Förre demokratiske guvernören Eliot Spitzer ringde och frågade efter hennes telefonnummer.
  • Washington Post skriver att det par som olovligen lyckades smita in i Vita huset och hälsa på presidenten har en lång historia av bedrägerier. Inte undra på att de smälte in i Vita huset.
  • Demokratiska partiet arbetar på ett nytt jobbpaket. Vita huset säger att det nya paketet kommer att skapa dubbelt så många icke-existerande falska nya jobb som det förra.
  • På tal om ekonomi. I ett tal nyligen sa president Obama att vi måste fortsätta ”spendera oss ut ur krisen”. Jag kan inte mycket om ekonomi, men är det inte så att vi redan har många miljarder dollar i statsskuld? Att spendera sig ut ur en kris? Är inte det som att försöka supa sig ut ur alkoholism?

(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen