Fokusera på lagliga immigranter, inte illegala

Hela den politiska klassen springer benen av sig för att låta illegala invandrare få rättigheter, trots att de inte följer några lagar, regler och därmed inte uppfyller några som helst skyldigheter. Det betyder att politiska partier aktivt arbetar för anarki, för att slå sönder samhällskontraktet. Om illegala invandrare har rättigheter, kan vi alla sluta arbeta vitt och kräva samma rättigheter.
Man tycks inte inse att man bryter sönder det man säger sig stå för. Man krossar det moderna samhället och skapar en anarki där var och en tar det man anser sig behöva. Ingen rätt, ingen moral. Bara pöbelvälde.
Om man inte var så förblindad i sin falska godhetsjakt skulle man se hur vanvettig denna linje är. Och man skulle se verkliga och seriösa brister, som att lagliga immigranter inte kan leva och arbeta här i landet. Svenska Dagbladet rapporterar, De tvingas till passivitet:

Under fyra år var pantburkar Carlos Gonzales Ramirez enda väg till försörjning. Hoppet om ett jobb väcktes när hans asylansökan i år togs upp för ny prövning. Med ett tillfälligt arbetstillstånd fick han snabbt anställning som städare på en kommunal förskola.
–Jag trivdes jättebra. Min arbetsgivare sa att jag gjorde ett bra jobb men de behövde ett konto för att kunna betala ut min lön, säger Carlos Gonzales Ramirez.
Men på banken blev det nobben för ett lönekonto med förklaringen att godkänd id-handling saknades. Och utan folkbokföring uppfylldes inte heller kraven för Skatteverkets nya id-kort, som infördes i juni för att underlätta för nyanlända i Sverige.
–Jag blev tvungen att sluta. Jag har förlorat två jobb nu på grund av att jag inte får öppna ett bankkonto.

Varför bryr sig inte de politiska ungdomsförbunden och andra som hyllar laglösheten inte om dessa människor som lever inom lagens råmärken och försöker göra rätt för sig?
Varför ställer man upp på olagligt agerande, men inte på lagliga?
Den politiska klassen lever så totalt bortom verkligheten att man inte ser vad de verkliga problemen är. Man lever i en slagordens fördummade låtsasvärld.
Tänk vad mycket bättre det vore om politiker tog tag i praktiska problem, istället för att leka gudar!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , )

Rulla till toppen