Bodström tippar S-förlust i valet

Det har varit löpsedelsnyhet, Thomas Bodström lämnar Sverige, Bodström lämnar Sverige efter valet, Bodström till USA efter valet och Bodström lurar väljarna.
Att ett toppnamn inom Socialdemokratin tänker flytta utomlands direkt efter riksdagsvalet i september går inte tolka på annat sätt än att han utgår från att partiet kommer att fortsätta vara i opposition.
Det blir väldigt krystat när han hänvisar till att “Det ska gå att kombinera karriär och familj”. Skulle det vara nödvändigt att flytta utomlands för att hålla ihop familjen? Om frun hade fått spännande jobb i USA hade argumentet varit giltigt, men så tycks det inte vara.
Men det är nog som Mattias Lundbäck skriver “Inget problem“, för inte har Bodström tänkt bli minister i Alliansregeringen efter valet. . .
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen