Polisen får nu känna av hur israelerna har det

Mängden bilbränder, skadegörelse och upplopp ökar runt om i Sverige. De politiskt korrekta etablissemangen sväljer med hull och hår förortsungdomarnas påstående om att allt är polisens fel. Skulden för laglösheten läggs på ordningsmakten. Östgöta Correspondenten skriver i ledare:

En annan förklaring kan vara polisens bristande kompetens – och kanske rent av brutalitet. Så låter det åtminstone om man frågar ungdomarna.
Men att hejda ett våldsamt upplopp är givetvis svårt. Inte bara stenkastning utan även skottlossning har förekommit. Polisen måste skydda sig och samtidigt agera kraftfullt. Risken att någon som blir fasthållen eller visiterad känner sig kränkt är omöjlig att undvika.

Det här är exakt den offerroll som dominerar i Mellanöstern. Svensk polis får nu känna på hur israelerna har det. De ordningssamma får skulden för pöbelns allt mer upptrappade våld, som hela tiden påstås bero på att man är kränkt.
Detta är en urgammal, medeltida, taktik att rättfärdiga brott, våld och kaos. För mig är det häpnadsväckande att svensk samhällsdebatt inte klarar av att avslöja detta bisarrt lättgenomskådade lurendrejeri.
Likt naiva idioter sväljer man dessa påhitt. Precis som man sväljer all propaganda mot Israel från muslimskt håll.
Självfallet finns det inga som helst ursäkter för att sätta grannarnas bilar i brand, att slå sönder och härja. Inga! De ska åtalas. Inte framställa sig som oskuldsfulla offer.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen