Cirkus FN: Ahmadinejad talade om frihet, en värld fri från judar

Stats- och regeringschefernas parad vid öppnandet av FN:s generalförsamling är en riktigt grotesk tillställning. Sedan Libyens diktator Khadaffi talat i 96 minuter, trots att hans talartid var 15 minuter, klev Irans tyranniske president Ahmadinejad upp i talarstolen och talade om ”global frihet”.
Och Ahmadinejads ”frihet” handlade om att bli ”fri” från judar. Under hans antisemitiska tal lämnade flera delegationer generalförsamlingen, vilket Sky News rapporterar i British Delegates Walk Out On Ahmadinejad:

Den brittiska delegationen följde de amerikanska, franska och kanadensiska representanterna och lämnade rummet. En talesman för brittiska delegationen sa att handlingen var en följde av anti-semitisk retorik.

Igår ägnade SVT ännu en timme av bästa sändningstid åt en liten obskyr katolsk sekt vars ledare förnekat Förintelsen. Jag undrar varför SVT aldrig någonsin granskar Iran och dess regim som styr över 67 miljoner människor och snart har tillgång till kärnvapen. De säger om och om igen att Förintelsen är propaganda. Palestinerna förnekar också Förintelsen till den grad att Palestinska myndigheten censurerar historieböckerna.
Är inte detta något att kritiskt granska? Nej! Muslimer får aldrig någonsin kritiseras! Det är katoliker som ska skärskådas, även de som saknar makt och inflydande. Hur hycklande får det bli?
Medierna i Sverige kommer inte heller att som en toppnyhet rapportera om den freakshow som FN-mötet blivit. Dårarnas paradis ska döljas, för FN är ju en fiiiiin organisation som vill fred och att alla ska vara snälla med varandra. Att diktatorerna som stiger upp i talarstolen dryper av blod, av mördande, av förtryck, det passar sig inte i svenska medier. De vill säkert fred och älskar alla människor, även om de först vill döda alla judar.
Mer FN-kritik: se tema ”FN” i högerspalten. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , ,, ,
)

Rulla till toppen