Obamakritisk bok toppar New York Times bästsäljarlista

Att opinionen i USA har förändrats sedan i vintras har märkts i opinionsmätningarna. Nu märks det också i New York Times bästsäljarlista! Även om vänstertidningen vägrar att recensera boken, så kan man inte dölja det faktum att Michelle Malkin ligger etta på listan med Culture of Corruption – Obama and his team.
Den senaste veckan har hon deltagit i en rad TV-intervjuer och debatter om boken. Några inslag finns att se på YouTube: Today (NBC), The Wiew (ABC), Hannity (FOX).
Och på 4:e plats bland bästsäljarna ligger Dick Morris bok Catastrophe, som också är kritisk mot Obama. Först på 11:e plats kommer en ny biografi över Michael Jackson. 
Det ser ut som att det hypnosliknande övertag som Barack Obama har haft, och som jag menar är farligt för en demokrati, äntligen har börjat släppa. Nu börjar president Obama ses som en politiker på jorden. Att han nu blir kritiskt granskad är bra.
(Andra intressanta bloggar om , , ,, )

Rulla till toppen