Företag som sponsrar Konstfack medansvariga till skadegörelse

Det är utmärkt att Konstfack har svårt att få företag att sponsra deras verksamhet. Om politikerna, som pumpar in våra skattemiljoner i denna verkstad för skadegörelse och destruktivt beteende, inte begriper bättre så gör iallafall företagen det. Svenska Dagbladet rapporterar, Storm kring Odell skrämmer företag:

Med tre veckor kvar till terminsstarten ligger samtliga Konstfacks större företagssamarbeten nere. Den negativa uppmärksamheten kring Konstfackseleverna Anna Odell och NUG avskräcker storföretagen, menar Eric De Groat, chef för Konstfacks enhet för externa relationer.

Ja, om några företag trots allt ställer upp bör de brännmärkas. De borde utsättas för köpbojkotter om de använder sin vinst till att stödja vandalisering i konstens namn.
Sponsring bör gå till sådant som förbättrar samhället, tillför och fördjupar, inte till verksamhet som avser att bryta sönder det.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen