Bekostar svenskt bistånd palestinsk judehets?

I den norska valrörelsen kräver landets näst största parti, Fremskrittspartiet, att det norska biståndet till palestinska myndigheten, som uppgår till nära en miljard svenska kronor i år, ska stoppas. Det rapporterar Aftenbladet i Frp kutter Palestina-støtte i 100-dagersplanen:

— Norska skattebetalare skall inte bekosta palestinsk hatpropaganda, säger stortingskandidaten och socialborgarrådet i Oslo Sylvi Listhaug (Frp).

Det har tidigare rapporterats att palestinska skolböcker och barnprogram i TV innehåller våldsdyrkan, judehat och undervisar som att Israel inte existerar.
Eftersom risken är uppenbar att svenska skattepengar går till denna sortens verksamhet måste regeringen agera. Man har redan genom Aftonbladet-skandalen skapat en bild av Sverige som ett land där man inte tar avstånd från antisemitism.
För att rädda något av vårt anseende måste allt bistånd till palestinska myndigheten stoppas.
Om biståndet inte stoppas, och det visar sig att svenska pengar finansierar hatfylld propaganda kommer Carl Bildt och regeringen att sakna all trovärdighet i Mellanösternfrågan. Stoppa biståndet, nu!
Se: Palestinian TV uses Mickey Mouse to encourages violence, Palestinska skolböcker sprider judehat med hjälp av svenska skattepengar, Four-year-old girl vows to be suicide terrorist in Hamas TV, Teaching of World without Israel, Palestinian ”Sesame Street” inciting Children to commit massacre, Tube of hatred to childrenHamas-kanin hotar att döda danskar, In Palestinian Schoolbooks Israel does not exist.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen