Svajigt värre för Obama

Men titta! Till och med Expressens ledarredaktion har börjat upptäcka hur velig USA:s nye president Barack Obama är. I ett ledarstick (ej online) skriver man om hans besök i Ryssland:

Svajigt, Obama
Först lovordade Obama Putin för hans ”utomordentliga arbete” som president och premiärminister i Ryssland. Sedan höll Obama ett tal där han gjorde klart att Ryssland måste respektera Georgiens och Ukrainas suveränitet och respektera de demokratiska grundprinciperna. Svajigt värre med andra ord.

Ja, och vad som är än värre är att det verkar vara Obamas strategi att hålla med den han sist talade med. Det är sämsta möjiga ledarskap! Det är lismande men samtidigt genomfalskt. En sådan person slutar alla att lita på.
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen