S lierar sig med korrupta exkommunister i EU

Det är uppenbart att Marita Ulvskog (S) har antagit negative campaigning som sin strategi inför Europavalet. Hon talar allt mindre sakfrågor för att istället skrämma väljare och smutskasta motståndare. Hur långt Socialdemokraterna är beredda att gå avslöjar Henrik Brors i DN idag Smutskampanj avslöjar kamrater.
Socialdemokraterna försöker skrämmas med att det ute i Europa finns extrema partigrupperingar som tar plats i parlamentet. Man har gjort en lista över ”de värsta kandidaterna” och på den satt upp Silvio Berlusconi. Man satte också upp rumänska politikern Monica Macovei på den listan. Brors skriver:

Hon är en medborgaraktivitst och under två år som justitieminister drev hon ett framgångsrikt arbete för att bekämpa korruptionen i bland annat den politiska eliten i Rumänien … Hon sparkades av ett missnöjt parlament, dominerat av exkommunistiska partier.
Det är dessa exkommunister som nu kallar sig Socialdemokrater och ingår i S-gruppen i EU-parlamentet. Ett tiotal toppolitiker med förre premiärministern Adrian Nastase (S) i spetsen är misstänkta för omfattande korruption som en följd av de rättsinsatser Monica Macovei initierat.

Marita Ulvskog och de svenska socialdemokraterna går alltså korrumperade exkommunisters ärenden när de hänger ut en medborgarrättsaktivist som en av de ”värsta” kandidaterna till EU-parlamentet. S smutskastar de som står för lag och rätt, och skyddar grovt korrumperade vänsterpolitiker.
Vill svenska folket liera sig med korruption, mygel och fusk lika lättvindligt som Marita Ulvskog?
Är det verkligen så att svenska folket vill ge fler mandat till S-gruppen i Euorpaparlamentet?
Det är dags att borgerliga kandidater ger svar på tal när Socialdemokratin försöker tillgripa vilka medel som helst för att vinna.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen