Uppsala universitet bränner bokbål med feministkritisk litteratur

Axess rapporterar i sin blogg, Bok som kritiserar Eva Lundgren måste makuleras:

Uppsala universitet har bestämt sig för att bränna hela upplagan av en bok som riktar skarp kritik mot [professorn i feministisk teori] Eva Lundgrens forskning om ritualmord på barn.

De statliga universiteten har blivit så politiskt korrekta att all intellektuell verksamhet upphört. Det enda som är tillåtet är att producera politiskt korrekt ”forskning” som stämmer med rådande feministiska dogmer. Kritiker gör sig icke besvär.
Inte undra på att Sverige rasar i kunskapsnivå samtidigt som Asien tar stora kliv framåt, varje år. Hur intellektuellt bankrutt får det svenska universitetsväsendet bli innan skattebetalarnas representanter reagerar?
Se min utfrågning av Eva Lundgren i SVT24.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen