Medievänstern: rullstolsburna är tragiska och oinsatta

Jag trodde medievänstern skulle lugna ner sig något efter det att man fixat segern åt Barack Obama. Men så är inte fallet. En av vänstermediernas kolumnister, Joe Klein, skriver i TIME att den inflytelserike konservative kolumnisten Charles Krauthammer är tragisk eftersom han sitter i rullstol, Obama’s biggest critic: Charles Krauthammer:

”Det är något tragiskt över honom också”, säger Klein och refererar till att Krauthammer är rullstolsburen sedan en olycka. ”Hans åsikter hade varit betydligt mer nyanserade om han haft möjlighet att se sig omkring och följa det han skriver om.”

Jo, det är sant. Vänstern menar att den som sitter i rullstol inte förstår sig på politik. Iallafall om man gör rakbladsvassa konservativa analyser.
Och vem sa att vänstern inte har fördomar?
Läs mer: Krauthammer krossar Obama i Washington Post.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen