Stalinism på Aftonbladets kultursida

Att svensk vänster går allt längre ut på kanten och blir mer hårdföra motståndare mot det fria svenska samhället har märkts en tid. Mona Sahlin går ju under fanor för  Hamas- och Hizbollah, extremistorganisationer som avrättar oliktänkande.
Och en tilltagande stalinismen märks också i den största Socialdemokratiska tidningen, Aftonbladet.
På Newsmill avslöjar Johan Lundberg att artikelförfattare får sina kulturartiklar ändrade inför publicering, utan att de fått ge sitt medgivande eller avvisa ändring: Aftonbladets kulturredaktörer manipulerade recension för att svärta ned Axess.
Vi har väl bara att vänta att Socialdemokratin börjar retuschera bilder, så som Stalin gjorde, på de personer som hamnat i onåd. 
(Andra intressanta bloggar om , , , , ,, , , , )

Rulla till toppen