Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight Show

  • Priset på frimärken har gått upp med 44 cent. Regeringen säger att prishöjningen beror på att färre skickar brev. Det är så staten tänker åt dig: ”Hallå, ingen köper våra produkter — låt oss höja priset!”
  • Fröken Kalifornien får behålla sin krona. Och inte bara det, hon får också behålla bröstimplantaten ett år till.
  • Saudiarabien höll sin första skönhetstävling i veckan. Den har redan drabbats av en skandal. Toplessfoto av fröken Saudiarabien har dykt upp. Man kan se hela hennes panna.
  • Hos ”Oprah” attackerade Elizabeth Edwards sin mans älskarinna. John Edwards [förre demokratiske presidentkandidaten] har på något sätt övertygat sin fru om att det var älskarinnan som förförde honom. Grabbar! Försök inte det med era fruar — glöm inte att John Edwards både är politiker och försvarsadvokat.
  • Socialstyrelsen skickar ut forskare till barer för att ta reda på varför homosexuella män utsätter sig för sexuellt riskbeteende när de är fulla. Här är en bättre idé: hur vore det om vi fick reda på varför politiker som John Edwarads utsätter sig för sexuellt riskbeteende medan de är nyktra?
  • Det verkar som att Barack Obama är den förste president som inte anlitat en präst inför National Prayer Day. Jag kan förstå det — med pastorer som Jesse Jackson och Jeremiah Wright har hans lycka i val av präst inte varit den bästa.
  • Guvernör Arnold Schwarzenegger säger att det kanske är dags att legalisera marijuana. Folket i Kalifornien är delade — hälften vill legalisera, och den andra halvan tror redan att det är legalt.

(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen