Terrorattack av al-Qaida i påsk avslöjad av brittisk polis

Daily Telegraph rapporterar idag, Al-Qaeda terror plot to bomb Easter shoppers:

En terrorcell inom al-Qaida var nära att utföra en massaker i påsk genom att med självmordsbombare attackera shoppingcentra i Manchester. Källor säger till Daily Telegraph att de 12 männen som arresterades i nordvästra England på onsdagen kan länkas till en misstänkt plan att genomföra förödande attacker denna helg.

Några av de misstänkta var övervakade av MI5 när de filmade sig själva på olika köpcentrum och avlyssnades när de diskuterade datum som sammanfaller med de främsta shoppingdagarna i påsk. Tidningen skriver:

Premiärminister Gordon Brown beskriver den misstänkta terrorattacken som ”mycket stor” och sa att utredarna undersöker samröre med Pakistan.

Somliga tycks tycks tro att Barack Obama har förändrat världen. De kommer med all sannolikhet att drabbas av ett fruktansvärt uppvaknande ur den rosa drömmen, om man inte fortsätter ta terrorismen på allvar.
Se mer: Sky News i Terror Police ’Foiled Easter Bomb Attacks’, Ten Pakistanis among 12 terror suspects with al Qaeda links arrested in Britain.
(Andra intressanta bloggar om , , ,, , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen