Obama hälsade på man som dog i influensa

Över 80 dödsfall misstänks ha orsakats av en ny typ av svininfluensa i Mexiko. Och Bloomberg rapporterar att president Obama kan varit mitt i smittspridningen vid utbrottet, Mexico’s Calderon Declares Emergency Amid Swine Flu Outbreak:

Det första fallet sågs i Mexiko den 13 april. Utbrottet fortsatte under president Barack Obamas besök i Mexiko City den 16 april. Obama togs emot vid Mexikos antropologiska museum av Felipe Solis, en framstående arkeolog som dog dagen därpå av symptom som liknar influensa, skriver tidningen Reforma. Tidningen anger inte om Solis hade svininfluensa eller inte.

CBS rapporterar att Obama var i Mexiko vid influensautbrottet, men uppges vara frisk, Obama Was In Mexico For Swine Flu Outbreak
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen