Islamister och fascister

Ett ovanligt inlägg hos DN-kultur av Carina Rydberg om islamisten och P1-medarbetaren Mohamed Omar, Överdos av islamism:

Men det stod snart klart för mig, att Omars nyfunna lojalitet inte begränsade sig till Hamas och den palestinska frågan, utan även rörde Darfurkonflikten, massakern i Kambodja, och Förintelsen.
Vad gäller Förintelsen, anser Omar att det krävs forskning på området. Vad för slags forskning som är nödvändig har han inte gått in på. Darfurkonflikten är, enligt Omar, en sionistisk komplott, iscensatt av CIA. Massakern i Kambodja har aldrig skett …
Jag efterlyser Omars inställning i den pågående Förintelsediskussionen, och får vänta på svar. Till slut kommer det dock. Omar menar att jag är oseriös, och inte kan komma med ”ett enda argument för att den sionistiska versionen av Förintelsen är sann”.
En av Omars favoritbloggare är Oskorei, som i en intervju med Svenska nihilistsällskapet har sagt att han ser ”Mussolini som en förebild”.

Islamister är inte demokrater. De är emot yttrandefrihet. De glorifierar förföljelse av judar. Islamister och fascister. Samma skrot och korn.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,, , )

Rulla till toppen