Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight Show:

  • I ett tal häromdagen riktade Barack Obama kritik mot de omfattande bonusarna inom det krisdrabbade försäkringsbolaget AIG. Han var så upprörd att han bytte ut sin slogan från “Yes We Can” till “Oh No You Don’t.”
  • President Obama säger att problemen hos AIG orsakades av girighet. På vilket AIG svarade: ”Vad tror du G:et står för?”
  • Republikansek senatorn Charles Grassley säger att AIG-direktörena borde följa det japanska exempelt och antingen be om ursäkt eller begå självmord. Jag har en bättre idé: Varför inte sparka dem alla och sedan låta dem begå självmord inför kamror och visa filmerna Pay-Per-View? Det skulle ge tillräckligt med pengar för att lösa bolagets kris.
  • En fråga med anledning av Saint Patrick’s Day: Vad är skillnaden mellan en AIG-direktör och en full irländare? En full irländare förbrukar sina egna pengar.
  • Finansminister Timothy Geithner har åter varit på utskottsförhör i Kongressen. Geithner försvarade sig mot kritiken med att han ärvt krisen. Han sa att när ekonomin började vika var han fullt upptagen med att smita från skatten i den privata sektorn.
  • Ekonomin är dålig. Idag såg jag en kvinna i Beverly Hills som faktiskt städade huset hon ägde.

PS: President Obama besökte i natt Jay Leno, se inslaget.
(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen