Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight Show:

  • I helgen serverade landets första dam Michelle Obama mat till hemlösa. Är det inte gulligt? En utsträckt hand till medelklassen…
  • I ett häpnadsväckande tillkännagivande meddelar Citygroup att man uppvisar vinst och hade sitt bästa kvartal sedan 2007. De hade ett överskott på åtta miljarder dollar. Där ser ni: om man genom statligt krispaket ger en bank 45 miljarder dollar visar de hur man kan förvandla dem till åtta.
  • President Obama fick en god nyhet idag: Det verkar som att hans ministrar tvingats betala så mycket i skatt för tidigare odeklarerade inkomster att Obama kommer att få hittelön från Skatteverket.
  • Ett otäckt ögonblick inträffade i Washington D.C. idag. Polisen kallades till Vita huset. Presidenten hade ett möte med en tilltänkt minister när någon såg ett misstänkt dokument på bordet, ett som ingen hade sett förut. Det visade sig vara en deklarationsblankett.
  • Presidenten har fortsatta problem att fylla ministerposterna. CNN:s medicinske expert Sanjay Gupta tackade nej till att bli sjukvårdsminister. Han sa att han inte ville få en så stor lönesänkning. Obama svarade: ”Var inte orolig — efter mina skattehöjningar hamnar du på samma nivå ändå.”
  • Här är ett tips till alla potentiella ministrar: Ni har fram till den 2 maj på er att inte betala era skatter.
  • Förre demokratiske presidentkandidaten John Edwards talade vid Brown University häromkvällen på temat fattigdom och moral. Vem är bättre på att undervisa ungdomar om fattigdom och moral än en av landets rikaste skadeståndsadvokater som gör sin älskarinna med barn?

(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen