Miljöpartist besatt av ministers privatliv

Läs den här artikeln av ledamoten i försvarsberedningen Annika Nordgren Christensen (MP). Man vill inte tro det är sant. 
Hon har synpunkter på arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorins kärleksliv. Hon kommenterar att han har relation med en betydligt yngre kvinna och verkar ägna all sin tid åt att följa ministerns göranden och låtanden. Hon menar att Littorin måste se på sin partner som kattunge, något hon själv inte hade accepterat om hon varit ihop med Littorin. Miljöpartisten anser att det inte passar sig att en vuxen man skriver ”Löv u” till sin käresta.
Och efter allt detta skriver Annika Nordgren Christensen:

Motvilligt intresserar jag mig för företeelsen med Littorins kärleksbrev.

Herrejösses.
Min fråga blir ju: varför i all sin dar söker du reda på varje ord Littorin kommunicerar?! Har du inget annat för dig? Hur kan man lägga sig i hur kärleksutttryck tar sig form mellan två andra individer? Hur förmyndaraktig är man inte då?
Om Annika störs av de öppna kärlekstonerna finns en mycket enkel lösning på problemet: Låt bli att läsa! Det gör jag. För min del är privatlivet heligt. Men andra är naturligtvis helt fria att göra sina val. Bara jag slipper.
Här demonstreras utomordentligt tydligt att miljöpartiet är ett totalitärt parti vars företrädare anser sig ha rätt att lägga sig i de allra mest intima aspekter i andra människors liv. Det förskräcker. Tänk vilka politiska implikationer det kan få om sådana som Annika får verklig makt. Snacka om Storasystersamhälle.
(Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen