Svenska kyrkan: hedra förintelsens offer ‘malplacerat’

Svenska kyrkan slutar hedra förintelsens offer — i sympati med Hamas. Domkyrkan i Luleå ställer in minnesgudtjänst för förintelsens offer. Det känns ”malplacerat” att hedra dessa offer, säger domkyrkoförsamlingen enligt Dagen, Minnesgudstjänst för Förintelsens offer ställs in. Också teaterfolk börjar ångra motstånd mot förintelsen, rapporterar Helsingborgs Dagblad i Gazakriget framkallade teateravhopp. Pjäsen handlar om en jude som genomlevt koncentrationsläger.
I sin korrupta politiska korrekthet viker sig Svenka kyrkan och kulturetablissemangen för islamistisk fundamentalism. Man kan fråga sig var det ska sluta.
Se också SVD:s ledarblogg: Vad gör att det plötsligt är olämpligt att minnas Förintelsens offer?
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , ,, ,
)

Rulla till toppen