Ljusmanifestation för Israel

Igår kväll var jag med vid Ljusmanifestation till stöd för Israel som anordnades av Moderata ungdomsförbundet.
Europaparlamentarikern Gunnar Hökmark var utomordentligt tydlig i sin appell: vi som samlats här är för alla människors rätt att leva i frihet och demokrati — såväl judar som palestinier — och det vi vänder oss emot är totalitära krafter som med våld vill slå in på andra vägar.
Just så enkelt är det. Vi som demonstrerade för Israel vill att palestinier ska bygga en egen stat i Mellanöstern. Däri går den dramatiska skillnaden med svenska vänstern som sluter upp bakom terroristerna i Hamas och Hizbollah som vill döda judarna för att bereda vägen för en totalitär palestinsk stat.
Något som DN till slut tar upp i Gazabor kritiska till Hamas.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , ,, ,
)

Rulla till toppen