Obama-minister drar sig ur

Inte nog med att det pågår en mutskandal om Barack Obamas senatsplats, som demokratiske guvernören försökt sälja. Nu har Barack Obama förlorat sin förste minister — redan innan han tillträtt. Det är snabbare än Reinfeldt förlorade sin första minister…
Handelsminister Bill Richardson drar tillbaka sitt accepterande av ministerposten och hänvisar till en pågående utredning där misstankar finns om att Richardsson i egenskap av guvernör i New Mexico fått mutor i en affärsuppgörelse i delstaten, rapporterar Washington Post i Richardson Withdraws Name as Commerce Secretary-Designee.
Det här är ett betydande bakslag för Obama, redan innan han tillträtt.
Och om det ligger något i mutanklagelserna, har det demokratiska partiet drabbats av en epidemi av korruptionsåtal och skandaler.
(Andra intressanta bloggar om , , , , ,)

Rulla till toppen