Medierna skyddar islamistiska extremister

Sedan en homosexuell man mördats på Kapellgatan den 20 december har svenska massmedier gjort allt för att dölja att de misstänkta gärningsmännen kommer från Rosengård och att de är islamister. Bloggen Muslimska friskolan har kartlagt mediebevakningen i Islamistiska rosengårdselever mördade homosexuell. Att det är en blogg som denna som avslöjar hur medierna mörkar fakta säger något väsentligt om samhällsklimatet i Sverige.
Flera medier vilseleder läsarna för att få dem att tro att de misstänkta kommer från andra stadsdelar. Att de är islamister tiger också samtliga medier med. Istället gör man omskrivningar som ”extrema i moraliska frågor”, ”extrema religiösa åsikter” eller bara ”extrema åsikter”.
Det här sättet att censurera i svenska medier driver kraftigt på främlingsfientligheten eftersom det visar att etablissemangen skyddar islamistisk fundamentalism i Sverige. Medierna förtiger ett samhällsproblem som leder till att människor mördas. Medierna gör sig själva till delaktiga i den islamistiska fundamentalismen och underlättar dess spridning.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen