Hamas avrättar Gaza-bor som inte lyder

Den islamistiska terrororganisationen Hamas tycker uppenbarligen inte det räcker med att utsätta de civila palestinierna för dödliga risker genom att bedriva strider från lekplatser, bostadshus, skolor och sjukhus. Nej, nu när striderna med Israel upphört, avrättar Hamas mängder med palestiner.
Svenska medier skriver naturligtvis ingenting negativt om Hamas, men norska Aftenposten rapporterar: Hamas henrettet uskyldig palestiner:

— Vi har fått bekräftat att minst 10 personer har blivit avrättade, och vi försöker få upplysningar om flera har mördats, säger Randa Siniora vid palestinska kommissionen för mänskliga rättigheter, ICHR, per telefon från Ramallah på Västbanken.

Ställer svenska Hamas-sympatisörer upp på detta? Att Hamas mördar de palestinier som inte följer organisationens order? Är detta det samhälle som Mona Sahlin vill skapa i Sverige?
Nu måste Hamas-sympatisörerna tala klartext! Är avrättningar av dem som inte samarbetar okej?
Och svenska medier visar att man ställer upp på summariska avrättningar genom att inte rapportera att så sker. Varför skulle man annars låta bli att rapportera nyheter som ställer Hamas i dålig dager?
Hela bevakningen av de strider som skett är skandalös. Medierna går totalitära krafters ärenden och smutskastar demokratiska stater.
Se också brittiska Independent i Hamas admits killing ’Israeli collaborators’.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,, , , , )

Rulla till toppen