Några ord från Jay Leno . . .

… i Tonight show:

  • Vita huset har tänt årets julgran, vars belysning har 25.000 glödlampor… en för varje VD som tigger om räddningspaket.
  • Barack Obama och tillträdande vicepresidenten Joe Biden träffade häromdagen Al Gore i Chicago för att diskutera energi- och klimatfrågor. Obama, Gore och Biden. Där har vi den bäste talaren på en generation, den tråkigaste talaren under vår livstid och gubben som kommer att tala nonstop under hela vår livstid — alla samlade i ett rum.
  • Obama säger att han lovat att inte röka cigaretter medan han bor i Vita huset. Jag vet inte, är det en betydelsfull fråga för amerikanska folket? Hey — om han fixar ekonomin, får han gärna röka starkare grejor i Vita huset.
  • Ekonomin är så dålig att flygbolag nu tar 15 dollar för varje påse under dina ögon.

(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen