Sarah Palin mest tillgänglig för journalisternas frågor

Republikanernas vicepresidentkandidat utmålades ju av medierna som mindre vetande, men vem är det som vågar möta pressen under valkampanjen? CBS News svarar i Palin Becomes Increasingly Accessible To The National Media:

De två senaste dagarna har Sarah Palin svarat på frågor från journalisterna vid tre skilda tillfällen. I lördags var hon tillgänglig för nationella medier under flygfärd, och i söndags höll hon en spontan presskonferens på flygplatsen när hon landat i Colorado Springs. En stund senare svarade hon på fler frågor från reportrar under en icke-planlagt stopp vid en glassbar.
Det kan jämföras med Joe Biden som inte hållit presskonferens på mer än en månad, eller Obama som inte svarat på några frågor från det stora mediala uppbådet sedan slutet av september.

Det är alltid så att valkampanjerna blir tråkigare ju närmare valdagen man kommer, för rädslan att göra bort sig blir större. En tabbe på slutet kan välta hela valet. Därför håller sig kandidaterna oftast till sina manuskript och undviker frågor.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen