Sarah Palin är autentisk, Biden den typiske politikern

Den första halvleken av debatten mellan kandidaterna till posten som vice president visar på två helt olika karaktärer. Senator Joe Biden ger de vanliga politikersvaren. Guvernör Sarah Palin knyter an till verkligheten som vanliga människor lever i. Hon visar en närvaro som är uppfriskande för det här väldigt stela debattformatet.
Jag tror det är detta, att hon inte formulerar sig som en politiker utan som en hockeymamma som retar så många i etablissemanget. Man anser att detta bevisar att hon inte är kvalificerad, medan jag tror väljarna ser det som bevis på att hon är jordnära, har kontakt med den verklighet vanliga familjer lever.
Just språkbruket är en av de stora skillnaderna mellan Sarah Palin och Barack Obama. Han talar som en etablerad politiker, men har inte större politisk erfarenhet än Palin. Hon låter inte som en vanlig politiker, men har erfarenhet av att ta hårda politiska strider i sin delstat.
Jag tycker Sarah Palin klarar sig utmärkt. Hon ber inte om ursäkt för sin position, utan tar för sig.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen