Ris och ros från andra bloggar

Jag har varit dålig på att länka till andra svenska bloggar, men jag ska försöka skärpa mig genom att på veckoslutet summera hur andra bloggar kommenterar eller kritiserar inlägg på denna sida.
Per Ankersjö resonerar, liksom denna blogg gjort, kring Vänsteraktivister gillar inte privat vård och vad det betyder. Mattias Lundbäck refererar också till denna blogg i Vem ska välja i vården? 
Allt medan Erik Svansbo, Edvin Alam och Mina moderata karameller spinner vidare på Mona Sahlins sossesoppa när det gäller partisamarbete i oppositionen.
Kalle Rydå frågar vad jag menar med min kritik mot DN:s anklagelse om att svenskar knyter människovärde till graden av mörk hy. Jag ger svar i hans blogg.
Utsikt från höjden invänder mot min rapportering om att McCain bara ligger tre procent efter i Gallup, och pekar på att i andra mätningar leder Obama med mer. Bloggen Ekonomistas pekar, i kontrast till min rapportering, på att spelbolagen är entydiga: Obama vinner. Jan Thurin refererar till min uppfattning att John McCain fortfarande kan vinna presidentvalet.
Bloggarna Magnus orerar och Exorcisten tar upp Obama-kampanjens bojkott mot medier som ställer tuffa frågor.
Det puttrar på i bloggosfären, skulle man kanske kunna sammanfatta dessa reaktioner.
(Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen