Obama och medierna förföljer och hånar väljare som ställer frågor!

Det är fruktansvärt att se hur medierna förföljer och försöker krossa väljare som ställer “fel” frågor till Barack Obama i USA-valet. En rörmockare som kallade sig Joe ställde en rak fråga till Barack Obama när han råkade komma förbi med TV-kamerorna hack i häl. Rörmokaren frågade varför Obama vill höja skatterna. Det skulle han inte gjort. Medierna gör nu allt för stt håna och smutskasta honom. Hatet mot väljare som ställer frågor till Obama är så gränslöst att också Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet deltar i förföljelsen i dagens tidningar. Hur sjukt är inte det?
DN och SVD vill krossa en amerikansk väljare! Han har ingen makt. Han har inte gjort något fel. Tvärtom! Han fullföljer bara sin demokratiska rättighet att ställa frågor till en presidentkandidat när han fick chansen. Men DN och SVD fullständigt kokar över i avsky för väljare som vågar sticka upp.
John McCain höll ett oerhört viktigt tal i natt — till försvar av väljare som vill ställa frågor till kandidaterna utan att bli förföljda av massmedierna. Det här är oerhört viktigt. Se TV-klippet hos NBC:
McCain Defends Joe: Shouldn’t Be Smeared for Asking Obama Tough Question
Om massmedierna inte besinnar sig och inser att de inte ingår i Obamas kampanjstab, utgör de ett hot mot demokratin. Medierna uppträder som en våldsam mobb som vill skrämma väljarna till tystnad.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , ,)

Rulla till toppen