McCain gjorde inte tillräckligt bra ifrån sig

Här nedan citeras tre amerikanska röster som speglar stämningen efter nattens debatt mellan presidentkandidaterna. Genom att inte vinna klart och tydligt har John McCain missat en av de sista chanserna att ta kommandot i valrörelsen:
Katharine Ham i Weekly Standard: ”McCain var bra ikväll, men många anser att det var hans sista chans att förändra dynamiken i valrörelsen. Att han i två mätningar närmat sig Obama — 47-43% i CBS-mätning och 47-45 i Zogby — kan betyda att vi räknat ut honom för tidigt. Jag hoppas att så är fallet, men om han ska ha en chans att vinna, måste han framföra det budskap han levererade ikväll och göra det mer effektivt.” 
Rich Lowry i National Review: ”Om McCain kandiderade under ett valår då hans parti inte krossades efter en serie kriser, hade han kanske vunnit valet. Men ikväll gjorde han inte tillräckligt.”
David Weigel i Reason: Obama ”behöver inte be om ursäkt för att han är vänster eftersom, va fan, varför inte ge vänstern en chans efter konservatismens kollaps?”
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen