Farrakhan: Obama är Messias

Louis Farrakhan är ledare för den mycket kontroversiella organisationen Nation of Islam, vars budskap är öppet rasistiskt, säger inför amerikanska presidentvalet att Barack Obama är Messias, rapporterar WorldNetDaily i Farrakhan on Obama: ’The Messiah is absolutely speaking’.
Det finns också andra tecken på att väljare nu dyrkar Obama som en kultfigur: barn sjunger sånger om Obama som ”den store ledaren”, en video som blev mycket populär på YouTube men som nu är censurerad. Reason hann dock göra en svart parodi, med autentisk sång och med bilder både av Obamakids och vissa nya bilder Obama Kids Sing for Dear Leader (Pyongyang remix).
Vi ska sprida glädje
Vi ska sprida frihet
Obama ska förändra
Obama ska leda oss

Den här sortens propaganda, där barn utnyttjas i politik, brukar normalt tillhöra diktaturer.
Dessutom växer nu skandalerna kring organisationen Acorn (Association of Community Organizations for Reform Now), som står Obama nära. Den är nu misstänkt för fusk inför USA-valet. Acorn har också varit pådrivande när det gäller att hota banker med att smutskasta dem för rasism om de inte ger bolån till folk som inte är kreditvärdiga. Acorn är därmed en förklaring till nuvarande finanskris.
Se mer: National Review i Inside Obama’s Acorn, CBS i Obama’s Radical-Left Ties Broad And Deep, New York Post i Barack’s Organizer Buds Pushed for bad mortgages. Men dessa nyheter ges obetydligt med uppmärksamhet. Medierna gör allt för att tona ner nyheter de inte gillar. De har blivit propagandainstrument för politiska kampanjer. Medierna har valt sida.
Detta är en mycket farlig utveckling för demokratin. Ledarkulten kring Obama är det värsta jag sett. Och de stora massmedierna spelar med. Istället för att avslöja hyckleriet och falskheten underblåser man Obamas image som ”den store ledaren”. Det här är inte demokrati.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,, , , , )

Rulla till toppen