Beslutsam McCain höjer tempot

John McCain har ökat tempot inför de sista dagarnas kampanj, rapporterar AP i McCain shows gritty determination in final week:

John McCain uppmanar ihärdigt sin publik “Stå upp och kämpa”. Dessa dagar visar han ståndaktig beslutsamhet även om många indikationer pekar mot en seger för Barack Obama och republikaner börjat rikta interna anklagelser så som brukar ske inom en förlorande kampanj. “Inget är avgjort. Vi lägger inte av. Vi ger aldrig upp”, säger McCain.
Mindre än en vecka före valdagen är McCain en entusiastisk “underdog”, och hans rådgivare säger att han har en djup personlig övertygelse om att han fortfarande har en chans att ställa till något häpnadsväckande nästa vecka. Han har kommit tillbaka från katastrofens rand många gånger förr.
McCain säger till kampanjfolket att strunta i kommentatorer som förutspår en triumf för Obama och de opinionsundersökningar som pekar mot demokratisk seger. Han hånler åt Obama som med självsäkerhet slagit av på takten och säger att landet förtjänar “någon som strider till slutet.”

Ja, det här blir väldigt spännande. Ska det blir som de flesta tror, eller kommer McCain att än en gång vända en given förlust till triumf?
Och här tycker jag ju att orden “ingenting är över, förrän det är över” stämmer väldigt väl.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen