SSU hyllar förgiftningsattack mot personalrestaurang

Socialdemokratiska ungdomsförbundet SSU utlovar en bukett rosor till dom som förgiftat besökare på personalrestaurangen i Svenskt Näringslivs Hus, rapporterar TV4:s nyhetskanal:

145 personer drabbades av den våldsamma magsjukebakterien Shigella, som i sällsynta fall till och med kan vara dödlig.
– De som har varit värst drabbade har legat på sjukhus, säger Marie Rudberg, administrativ direktör på Svenskt Näringsliv till TV4Nyheterna.
Enligt TV4Nyheternas källor utreder nu Säpo attacken mot Svenskt Näringslivs restaurang. En icke namngiven vänstergrupp ska ha tagit på sig dådet. Restaurangen har undersökts noga och ingen naturlig orsak till magsjukan har hittats. Att sprida gift eller smitta kan ge fängelse i upp till sex år.
Nu uppmanar SSU Stockholm attentatsmakarna att höra av sig, så att dom kan överlämna en bukett rosor.

Bloggen tog för några dagar sedan upp en dramadokumentär om Baader-Meinhofgruppen, där det visas hur vänsteraktivister steg för steg blev terrorister och mördare.
SSU tycks ha berett samma väg. Det börjar med hat, sedan fortsätter det med stöd till mindre terroraktiviteter som att misshandla dem man upplever vara fienden — som i detta fall förgifta personal hos arbetsgivarorganisationen.
Det läskiga är att detta våld kan fortsätta att trappas upp till regelrätta mord och avrättningar av dem vänstern anser har fel uppfattning.
Hur lågt kommer svensk vänster att sjunka?
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen