Sarah Palin är rak och säker i första längre TV-intervjun

I den första längre TV-intervjun sedan hon utsågs till vicepresidentkandidat, inspelad under flera timmars samtal, ger Sarah Palin samma säkra och raka intryck som i de tal hon hållit och som gjort henne till valrörelsens stjärna denna höst. Till och med New York Times tvingas medge att Sarah Palin är trygg och säker:

Palin såg inte skrämd ut och hon förlorade aldrig sin kyla i sin första intervju med ABC News på torsdagskvällen.

Bättre än så har kan inte omdömet bli i en vänsterblaska som tar varje chans den kan för att utmåla republikaner i dålig dager, medan man jublar över Barack Obama varje gång han klarar av de enklaste ting, som att kliva av ett flygplan utan att ramla.
Townhall skriver ABC’s Gibson Comes Out Swinging:

Det jag framför allt noterar om henne är att hon är säker och inte blir trevande. Gibson gör henne förmodligen en tjänst genom att ställa dessa tuffa frågor. Ju mer han försöker sätta dit henne, desto mer kommer TV-tittarna att älska henne.
Palin gör inga felsägningar. När Gibson frågar henne om Bush lyckas hon undvika att kritisera presidenten, men samtidigt göra det klart att det inte handlar om någon tredje mandatperiod genom att säga, “Nytt ledarskap medför möjligheter att göra saker bättre”. Hon klarade sig bra ikväll. I morgon kommer nästa intervju, då om inrikespolitik.

Palin får frågor om Georgien och Ukraina. Hon ser dem gärna som Nato-medlemmar. Och hon sluter upp bakom Amerikas allierade och ryggar inte för att uppfylla Natos skyldighet att ställa upp på medlemsländer som blivit attackerade. Det är så en statsman talar. Här har Sarah Palin mer ryggrad än Barack Obama. Hon vet vilka hennes värderingar är och vad hon är beredd att försvara. Utan att tveka.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen