Obama har börjat använda teleprompter överallt

CNN rapporterar i Obama’s teleprompter hits the trail:

Det verkar som att Barack Obamas telepromter följer med honom överallt … [N]ormalt har han inte brukat använda sådan vid torgmöten. Men senatorn använde telepromter vid båda hans valmöten i Colorado på måndagen.

Alltså: Obama tillåts inte längre att öppna munnen spontant. Allt han säger är de meningar han läser från den här maskinen. Ingen spontanitet efter det där med läppstift på en gris. Och det där med att han besökt 57 delstater. Eller det där med att hans morbror befriat Auschwitz, även om han aldrig haft någon morbror och ryssarna befriade Auschwitz.
Många hävdar att Obama är så smart. Men varför klarar han då inte av att tala med folk spontant? John McCain hatar telepromter och att läsa innantill. Han älskar att kasta sig ut i folkhavet, ta publikens frågor och svara spontant.
Nog borde man kunna kräva att en president kan öppna munnen utan att behöva läsa innantill.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen