Miljöpartiet: behåll Alliansens skattesänkningar

Jag hittar ett nyhetstelegram som inte uppmärksammats tillräckligt, Låt skattereformen ligga kvar:

Miljöpartiet ställer sig bakom de flesta av alliansregeringens förändringar på skatteområdet, inklusive större delen av det tredje steget i jobbskatteavdraget som väntas i höstens budget. Förmögenhetsskatten kommer inte att återinföras och fastighetskatten lämnas sannolikt ifred om miljöpartiet får vara med att bestämma.
Samtidigt kommer småföretagen att gynnas skattemässigt framför storbolagen och högre bensinpris, höjd kilometerskatt och flygskatt finns bland finansieringsförslagen. Det säger Mikaela Valtersson, miljöpartiets ekonomisk-politiska talesperson, i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt.

Okej… Det betyder att allt tal om att Alliansen gynnar de rika faller platt till marken. Oppositionen själv vill ju behålla de skattesänkningar som genomförts.
Vi laddar upp för en riktigts spännande valrörelse här.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen