Joe Biden uppträder som en omogen sjuåring

Vänstermedierna, som här ABC News, berättar med illa dold förtjusning vad Obamas andreman Joe Biden ägnar sig åt när han spelar upp inför journalisterna:

“Hej, John!” säger Biden när han går fram och tar tag i ett urklippt fotografi i naturlig storlek av John McCain på sitt flygplan. Biden slänger sedan ner McCain-bilden på golvet för att börja samtala med journalisterna. McCain slog inte tillbaka.

Och denna yngliga idiot till man vill bli vicepresident! Så smaklöst barnsliga demokraterna är. Och vilka töntar till reportrar utan integritet som står och skrattar åt förnedringen. Det är som ett avsnitt ur “The Office”.
Ingen borde förvånas om demokraterna återigen förlorar presidentvalet, även om allt borde tala för dem. De är inte mogna uppgiften. Förpubertala skämt är inte vägen till Vita huset. Vilken absolut nolla Biden är!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , )

Rulla till toppen