Fröken journalist i SVD gör bort sig

Det är pinsamt att läsa Jenny Nordbergs svamliga och lögnaktiga skvaller i Svenska Dagbladet, Fröken Sympatisk och Vita huset. Hon har förläst sig på vänsterns föraktfulla rykten om Sarah Palin. Palin har utmanat de mäktiga i Alaska som gått i säng med oljeindustrin. Hon har alltså värnat etik och agerat hårt mot korruption. Detta vill vänstern vända mot henne, genom att låta dem hon avskedat prägla bilden av henne.
Sarah Palin har aldrig försökt stoppa några böcker på biblioteket i hemstaden Wasilla. Det är ett av de lögner som sprids på internet. Lilla fröken journalist verkar inte veta vad källkritik är. Hade hon vetat det, hade Jenny kunnat kolla att den lista på böcker som man hävdat att Palin velat förbjuda, innehöll böcker som givits ut efter det att hon slutat som borgmästare i Wasilla.
Nordberg och andra medier kör ut ett mantra om att Palin inte är kvalificerad. Men om Palin inte är kvalificerad, då är inte heller Barack Obama det.
Barack Obama har inte mer erfarenhet än Sarah Palin.
Barack Obama har tvärtom varit mindre aktiv på sina uppdrag än Palin. Obama har dessutom aldrig haft exekutivt ansvar, alltså fatta beslut i chefsposition. Han har alltid ingått i partigrupper i delstatsförsamlingen och i senaten. Obama har aldrig använt sitt politiska uppdrag för att utmana korruption eller ifrågasätta kostnader för skattebetalarna. Det har Sarah Palin. Hon har använt makten för att uppfylla sin politik. Obama har använt politiska poster för personlig karriär.
Tänk på det, kära läsare. Varje gång en journalist eller kommentator hävdar att Sarah Palin inte är kvalificerad, säger denne samtidigt att Obama inte är värdig Vita huset.
Se mer: 71 lögner om Palin.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen