FN vill strypa yttrandefriheten i islams namn

Förenta Nationerna är arrangör av “Durbankonferensen” som sägs vara emot rasism och främlingsfientlighet. Men på förra konferensen gavs Hitlers Mein Kampf och judehat en dominerande roll. Som vanligt är det Iran, Libyen och andra diktaturer som styr FN och vad FN står för.
På kommande Durbankonferens ska förlag behandlas som innebär förbud mot kritik av islam. FN går i spetsen för att inskränka yttrandefriheten i västvärlden på diktaturernas uppdrag.
I Expressen frågar Sakine Madon: Varför håller Bildt tyst?
Nu är det ju inte bara Carl Bildt, utan alla svenska etablissemang i politik och media som tiger om fundamentalistiska strömningarna som vill krossa vår frihet i väst. Och inte bara de svenska eliterna hukar, det gör alla i Europa. Denna eftergiftspolitik är vidrig och farlig.
En som inte håller tyst är amerikanske presidentkandidaten John McCain. Han sa, senast under gårdagens debatten med Obama, att han vill se ett Demokratiernas Förbund så att världens demokratier kan samverka. McCain sa:

Jag förespråkar ett Demokratiernas Förbund, för den grupp av länder som delar gemensamma intressen, gemensamma värderingar och ideal, de utgör också en betydande del av världens ekonomi.

McCain nämner detta nya förbund när han svarar på hur man kan komma runt att Ryssland och Kina använder vetorätten i säkerhetsrådet för att blockera viktiga handlingar, som att öka pressen mot Iran så att de inte får möjlighet att utveckla kärnvapen.
Ett Demokratiernas Förbund skulle också kunna sätta stopp för alla dessa vansinnigheter som sker i FN:s namn. Det är dags för demokratierna att stå upp för sina värderingar och sätta diktaturerna och fundamentalisterna på plats.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , ,, , , , )

Rulla till toppen