Stöd bloggen – prenumerera på Frihetsjournalen

Förra året fick bloggen ett överväldigande stöd när jag börjat tvivla på om jag kunde lägga ner så många timmar varje dag utan ersättning. Uppslutningen var fantastisk. Och nyhetsbladet Frihetsjournalen infördes som en extra bonus till er som ville ge bloggen extra ekonomiskt stöd.
Nu har ett år gått. Jag hoppas att många vill ge bloggen sitt stöd genom att prenumerera ett år! Det sker genom att sätta in 500 kr till BG 5210-6929 (Erixon kommunikation AB).
Om några veckor inträffar bloggens 5-årsdag! Visst är det paradoxalt, men jag trodde inte riktigt på idén när jag startade. Det här var ju långt innan blogg blev ett känt begrepp. Men jag ville prova. Och det visade sig att bloggandet passar mitt temperament och energi mycket väl. Nackdelen är som sagt avsaknaden av intäkter.
I det sommarnummer i pdf-format som idag nått prenumeranterna innehåller, utöver lite smått och gott, tre längre artiklar:

– Tidens fenomen: Alla dras till mitten, från David Cameron till Alexander Bard
– Nyaste politiska vågen: Liberal paternalism
– Socialdemokratisk idédebatt – finns den?

(Andra intressanta bloggar om , )

Rulla till toppen