McCains offensiv i annonskriget fortsätter

McCain-kampanjen publicerar nya underhållande valfilmer var och varannan dag nu, och de får storpublik på nätet. Dels fortsätter McCain att sätta bilden av vem Barack Obama är: en kändis utan erfarenhet av tuffa beslut.
I går kom en valfilm på 30 sekunder om ekonomin, kallad ”Painful”, och där flera prestigefulla tidskriftsomslag med leende Obama visas, samtidigt som speakerrösten säger att Obama vill höja skatterna för vanliga inkomster och småföretagare:
httpv://www.youtube.com/watch?v=FWXqpHEsrxc
Valfilmen grundar sig också på en känsla av Obama-trötthet som sprider sig i USA, vilket beror på att journalistkåren i sin kärlek till Obama givit honom enorm exponering i medierna. Till och med vänstermagasinet Salon skriver: I’m so bored with O-B-A-M-A.
Dessutom producerar McCain valfilmer där han presenterar sig själv — genom att lyfta fram motståndare i form av kända demokratiska politikerna som uttalar lovord och respekt för John McCain. Dels är det ju humor att använda motståndarnas omdöme, men det bevisar ju samtidigt att McCain inte bara har pratat om samarbete över partigränsen, utan faktiskt gjort det. Här valfilmen ”Democrats Praising McCain”:
httpv://www.youtube.com/watch?v=uSpcxkKlEFA
(Andra intressanta bloggar om , , , , , ,)

Rulla till toppen