Inte Hillary, utan Sarah krossar glastaket

På CNN svamlar man om att Joe Biden kommer att äta Sarah Palin till lunch under den traditionella debatten mellan vicepresidentkandidaterna. Snack! Palin har i Alaska kört över hela det korrumperade gubbväldet där, slagit ut en sittande guvernör – och partikamrat i primärvalet för att sedan vinna över en tidigare demokratisk guvernör på valdagen. Hon är ingen duvunge.
Dessutom påpekar Townhall att det vore en stor taktisk blunder av Joe Biden och demokraterna att försöka mästra med den enda kvinnan i presidentvalet. Det kan lätt slå tillbaka på alla Hillary Clintons anhängare som kan rösta på henne i protest.
Det är inte Hillary Clinton som kommer att krossa glastaket för kvinnor 2008, det är Sarah Palin!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen