Demonstrera för Georgiens suveränitet på lördag


På lördag 16/8, kl 12, arrangerar Magasinet Neo tillsammans med borgerliga partiernas ungdomsförbund en manifestation utanför Rysslands ambassad på Gjörwellsgatan 31 i Stockholm. I pressmeddelande skriver man:

Alla som vill visa att de stödjer ryska demokratiska krafter och tar avstånd från Kremls försök att med våld undergräva grannländers strävan mot demokrati och internationellt samarbete är varmt välkomna att delta.

Jag tänker försöka ta mig förbi ambassaden på Kungsholmen denna tidpunkt. Gör det du också.
Kriget är långtifrån över. Ekot rapporterar i eftermiddag, Inga tecken på rysk reträtt från Gori: ”De ryska soldaterna är fortfarande kvar i den georgiska staden Gori, trots att den ryska ledningen har sagt att militären ska försvinna därifrån.”
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen